15/6/07

Convergència farà alcalde l'únic regidor del PP a Viella

EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, 15/06/2007


L'històric exalcalde de Viella Josep Calbetó tornarà a presidir en els pròxims 18 mesos l'ajuntament de la capital aranesa -aquest cop sota les sigles del PP-, gràcies al pacte acordat ahir amb Convergència Democràtica Aranesa (CDA), que governarà el consistori a partir del desembre de 2008. L'acord va ser durament criticat per la força política més votada, els socialistes d'Unitat d'Aran que, amb sis regidors, passen a l'oposició després de quatre anys al davant del consistori.

El candidat del PP i únic representant d'aquest partit al consistori havia reclamat l'alcaldia com a condició per prestar suport a algun dels altres dos partits, que el 27-M passat van quedar empatats a sis regidors. Unitat d'Aran es va negar a cedir la presidència i va oferir a CDA un pacte de govern, compartint al 50% totes les carteres.
Calbetó, que va ser alcalde per Unió Democràtica Aranesa (marca local d'UDC), ha seduït els convergents, amb qui en el seu temps va arribar a mantenir diferències irreconciliables, que van fer impossible que la coalició de CiU es reproduís a la Vall d'Aran.


MARÍA JESÚS IBÁÑEZ, Lleida

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Era realitat ei que Eth senhor Pepito Calbetó, non auie volgut pactar tamb PSC, ES CARTERES NON SE COMPARTISSEN ATH 50% se no que les gestionaran ath 100% er equip de CDA. Que ei un equip pro competen e molt més valit que eth des PSC. Perque ta gestionar un municipi com Vielha, cau boni trebalhadors, e non musics, poetes, e tot un seguit de boemis.
ETH SENHOR pEPITO CALBETO vo un retiro digne, pero concient de non ipotecar eth monicipi.

Anònim ha dit...

el municipio y sus pedanías hace muchos años las hipotecó y sino pregunta a los más viejos que te explicarán. Los musicos y los poetas y los bohemios son muy legales que lo sepas.

Anònim ha dit...

YA PERO VAGOS!!!!!

Anònim ha dit...

De vagos hay en todas la familias,no es más trabajadora una persona que siempre se mueve y que hace ver que trabaja, de estos hay muchos, y corren para aqui y para allá y al final no han solucionado nada. Confio más en las personas tranquilas y que piensan lo que hacen. A veces podemos ver a una persona sentada y sin hacer nada, simplemente pensando, lo más seguro es que lo que realice después será lo más acertado.

Anònim ha dit...

quina pena que i age gent qu'encara considère qu'era gent se mesure positiva o negativament pes sòns actes privats o d'òci, tan respetables e tan dignes coma era musica , era literatura o era codina tailandesa. Dilhèu ei qu'aguesti critics an d'autes aspiracions mès valides? quines son?
Que mos les digue entà non arténher era sua madeisha capacitat d'intelligéncia e poder arribar a escríuer averracions coma es que a escrit. Non volh saber quines deu poder arribar a pensar...